HOME    ABOUT    PRODUCTS    NEWS    SOON

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Laat het ons weten. 

Over Vitaminen

1. Wat zijn vitaminen? 

De term vitamine is afgeleid van de Latijnse woorden ‘vital’ and ‘amine’, want vitaminen zijn nodig voor het leven en oorspronkelijk dachten ze dat het amines waren. Aangezien de meeste vitaminen niet geproduceerd kunnen worden door de mens, moeten ze verkregen worden uit de voeding. Wat zijn mineralen? Mineralen zen elementen die voorkomen in aarde en water en kunnen niet gemaakt worden door levende organismen. De meeste mineralen in ons dieet komen direct van planten of indirect van dierlijke bronnen.

2. Wat zijn supplementen?

Een supplement is bedoeld om te voorzien in de voedingstoffen die anders niet in voldoende aantallen geconsumeerd worden. Onder supplementen verstaan we onder andere vitamines, mineralen, vezels, vetzuren en aminozuur.

3. Mag ik medicijnen gebruiken in combinatie met vitamines en supplementen?

Wanneer men een medicijn inneemt is het nodig dat er eerst bekeken wordt hoe het reageert op andere vloeistoffen in het lichaam. Medicijnen kunnen reacties vertonen op andere medicijnen, gezondheidssuppelementen en zelfs voedsel of alcohol.

4. Wat is gezond voedsel?

De World Health Organization gebruikt "The 3 Fives", een gids met de 5 kernpunten voor de drie categoriën. Deze drie categoriën zijn veilig voedsel, een gezond dieet, en een geschikt fysiek activiteit. De vijf kernpunten in de gezondheidscategorie zijn: “Geef je baby alleen borst voeding gedurende de eerste 6 maanden van zijn leven,” “Eet gevarieerd,” “Eet voldoende groenten en fruit,” “Eet gematigde hoeveelheden vetten en olie,” en “Eet minder zout en suiker.”


 

CONTACT

E: info@goldennaturals.eu

 

ADRES HOOFDKANTOOR &

Distributie Centrum

Industrieweg 154d

Best - The Netherlands

Company Reg. no.: 59224681

VAT no.: NL853376384B01