HOME    ABOUT    PRODUCTS    NEWS    SOON

Jouw bestelling 

 

Track en Trace

Een makkelijke manier om je bestelling te volgen.

Goede klantenservice

We beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk.

Veilige betaling

Paypal, creditcard en bank.

Goed geprijsd

Best geprijsde producten van de markt .

14 dagen bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling te annuleren.

10% loyaliteitskorting

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting.

Verzending

Houd rekening met 2 tot 3 werkdagen vanaf het moment van de verwerking tot het moment van verzending. 

Overzeese levering

Laat tussen 3 tot 4 werkdagen vanaf het moment van verwerking op het moment van verzending. Wij behouden ons het recht te weigeren of verminderen van de hoeveelheid van uw bestelling, als we kijken naar het/de product(en) te kwetsbaar of zwaar om te verzenden. Bestellingen worden verwerkt en verzonden tussen 1 en 3 werkdagen, afhankelijk van welke tijd van de dag dat de bestelling was geplaatst. Zoals de dienst internationale opgenomen wordt gebruikt zijn wij niet kunnen garanderen dat een datum en tijd voor levering. Levertijden: We niet normaal garanderen een datum en tijdstip van levering zodra het perceel is overhandigd aan de vervoerder. Meeste bestellingen worden meestal binnen 3-5 werkdagen geleverd. Echter, voor binnenlandse orders laat 7 werkdagen voor levering. Internationale bestellingen kunnen duren tussen de 7 en 21 werkdagen tenzij de koeriersdienst is ingeschakeld. De koeriersdienst biedt 3-7 werkdagen afhankelijk van de bestemming. . Soms kunnen weersomstandigheden vertragen, leverings- en verzendkosten (bijvoorbeeld de stormen in februari 2014). Werkdagen = MAANDAG, DINSDAG, WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG We behouden het recht om deze gegevens zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Belastingen de prijs die je tegen een product ziet is inclusief BTW. Wenst u een BTW-factuur gebruik de contact pagina.

Ordertracering en Caims

We send all of the orders we receive by a Recorded service to ensure you receive your order. If you do not receive your order please let us know and we will track your order. You are responsible for the accuracy of the shipping address. We do not accept claims for orders that are sent to the correct address and have been signed for. 

Bestellingen die niet kunnen worden geleverd

zal worden gehouden op uw plaatselijke Mail sorteercentrum voor 5 dagen alvorens te worden geretourneerd of de koerier zal proberen waardoor hij tot 2 keer. Zoals we begrijpen, op dit moment, dan kunt u contact opnemen met uw lokale depot te zorgen voor een meer geschikte tijd voor het pakket opnieuw worden afgeleverd. Het is uw verantwoordelijkheid en we raden u aan contact op met uw lokale kantoor sorteren voordat u contact met ons op als u meer dan zeven werkdagen hebben gewacht.

Verloren zending

de levering dienst zal alleen onderzoeken 17 werkdagen nadat het werd verzonden vanuit ons als ze alleen naar items officieel verloren na deze tijd. Na hun onderzoek is afgerond en het pakket is nog steeds niet gematerialiseerd zullen ze onze orderwaarde en verzendkosten terug te betalen. We kunnen dan of u terugbetalen of opnieuw de bestelling als u dat vereisen.

Retouren / restituties

Indien u gevestigd bent binnen de EU dan u heeft het recht om uw bestelling te annuleren binnen zeven dagen na het plaatsen van de bestelling of binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling, indien deze langer is. Wij betalen u onmiddellijk * terug en als u uw bestelling heeft ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, via e-mail of per telefoon, zodat we de retourzending van de goederen kunnen regelen. Als u buiten de EU gevestigd bent dan gaan wij akkoord met de retourzending van producten die defect zijn als gevolg van defecten in de productie en / of fabricagefouten gedurende 14 dagen vanaf de datum van aankoop. Fouten die wij maken welke resulteren in een zending met het onjuiste product, kunnen ook geretourneerd worden binnen 14 dagen vanaf de datum van aankoop. 

U kunt een item retouren indien u: (a) de goederen terugzendt naar ons in de originele verpakking binnen veertien dagen na levering aan u; (b) onze instructies volgt zoals vermeld in ons retourbeleid; (c) accepteert dat we niet verantwoordelijk zijn als de goederen ons niet bereiken, om welke reden dan ook. (d) Als u een verkeerd artikel bestelt en het niet is geopend is of de verzegeling verbroken is stemmen wij graag in met het retour nemen van het product en de restitutie van het bedrag. (e) Als een product wordt beschadigd tijdens het transport kunnen wij vragen om fotografisch bewijs voor een ​​claim tegen de koerier. (f) Als een product niet geschikt is voor het gebruik dient het teruggestuurd te worden voor verdere analyse. Indien het product niet kan worden geretourneerd dan hebben wij het batchnummer en fotografisch bewijs nodig. Normaal vergoeden wij een item voor het bewijs is geleverd, maar wij behouden ons het recht op het terugvorderen van de restitutie als het bewijs tegemoetkomend. Geen van de bovenstaande heeft invloed op uw wettelijke rechten. Orders met een onjuist afleveradres zullen worden geannuleerd en terugbetaald. Wij zullen u e-mailen om u te informeren als dit probleem zich voordoet. Niet opgehaalde orders die worden teruggestuurd naar ons zullen ofwel terugbetaald worden met vermindering met de kosten van de verzendkosten zijn als of, als de gelegenheid toelaat, zullen wij contact met u opnemen via e-mail naar de optie van het verzenden van de bestelling opnieuw op voorwaarde dat we de volledige verzendkosten opnieuw te ontvangen bieden. Dit omvat zowel internationale als binnenlandse pakketten. We zullen alleen overwegen een terugbetaling of vervanging als een geldige referentie ordernummer wordt verstrekt. * Restitutie kan enkele dagen duren om te verschijnen op uw bank / kaart verklaring afhankelijk van uw kaartuitgever die buiten onze controle.

 

CONTACT

E: info@goldennaturals.eu

 

ADRES HOOFDKANTOOR &

Distributie Centrum

Industrieweg 154d

Best - The Netherlands

Company Reg. no.: 59224681

VAT no.: NL853376384B01